Zoeken naar zonder nemen

Uw zoekactie voor zonder nemen leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Ben 36 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een bottom
Is er iemand van Turnhout/Oud Turnhout die kan ontvangen? Ik zoek een eerste keer iemand anaal te nemen. Wel safe. Ik ben slank en 19cm.  
Tom 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar leuke xdate deze ochtend (woensdag). Pijpen, geneukt worden, veel kan, sta voor veel open... Graag zou ik eens date hebben met meerdere tops die mij samen goed nemen, of eens met een koppeltje. Kan ontv  

Botje op zoek
16 dagen
Bi boy 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
jongeman zoekt fun in kleedkamers
Hoi, Jongeman 28 gaat straks om 20.30u naar sportoase. Na het zwemmen en nemen van een sauna/stoombad lijkt het me leuk om samen met een man de kleedkamers te ontdekken en meer. Stats zijn 178/80/16x6, verzorgd en hygiënisch ingesteld. Enkel als je verzorgd, geschoren en niet roker bent.  
16 dagen
Jacky 69 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Kom je een senior onder handen nemen
Voor dinsdagavond, NU dus. Ik wacht je naakt en geblinddoekt op. Je komt binnen, kleed je uit, laat je lul in mijn mond glijden, laat je rimmen, je doet je gedacht, als je mij als afsluiter neukt, dan is het top. Ik het sletje, jij dominant!  
16 dagen
dirk 50 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
als dominante top zoek ik slet
Ik ben een erg dominante top en zoek erg onderdanige slet.Ik ga jou ook behandelen als slet.Dus taboes zijn er niet voor jou.VANDAAG DINSDAG 23/4 OM 15.30 TE BEGIJNENDIJK ZAL IK JOU DE EERTSE KEER ONDER HANDEN NEMEN.Jij zorgd ervoor dat je grondig gespeld bent zodat anaal gebruik kan zonder al te veel probleem.Ik ben strange meester 179 cm en 86 kg ben kaal onderaan en lekker goed voorzien.Jij zal je aanbieden op kamer ZINN IN TE BEGIJNENDIJK OM 15.30 U je zal mij als meester moeten dienen .Niets is jou te veel uitgebreid zal je me pijpen ballen likken en mij als meester erg diep rimmen.TIJDENS DAT IK JOU GEBRUIK ZAL IK JE REGELMATIG AAN POPPERS LATEN SNUIVEN.HIERVAN GA JE HELEMAAL DOOR HET DAK oP HET EINDE ZAL IK JE DIEP AFNEUKEN MET CONDOOM.Welke geile slet is hiervoor te vinden om deze meester te voldoen.Later bij volgende afspraken kan er meer.STUUR MAIL TEGEN DE MIDDAG EN VERMELD JOU TL WE BELLE? ELKAAR KORT NA DE MIDDAG.OP KAMER TEGEN 15.30 U  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
17 dagen
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Je vrouw wil niet pijpen of wil niet geneukt worden in kontje?
Je vrouw of vriendin wil niet pijpen of doet het tegen haar zin? Ze wil niet pijpen tot het einde? Je wilt haar kontje neuken maar dat is taboe? Ik (hetero) geef je een lekkere pijp en uitgebreide likbeurt van je penis, eikel en ballen op jouw tempo en zoals je graag wil tot het eind als je dat wil. Als je een kontje wil neuken kun je mijn (zeer) nauwe strakke kontje rustig inneuken. Je zal me voorzichtig moeten penetreren en je tijd nemen om je penis helemaal in mij te duwen. Ook zacht beginnen neuken alvorens je mij harder en dieper neemt. Ik zorg dat ik gespoeld ben. Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen. Ik kan niet ontvangen,verplaatsen of een kamer kan wel.  
17 dagen
Jacky 66 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Wie zin een senior onder handen te nemen?
Voor dinsdagavond, morgen dus. Ik wacht je naakt en geblinddoekt op. Je komt binnen, kleed je uit, laat je lul in mijn mond glijden, laat je rimmen, je doet je gedacht, als je mij als afsluiter neukt, dan is het top. Ik het sletje, jij dominant!  
19 dagen
Topper 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Deze lekkere, mooie en goed voorzien top zoekt....
...iemand met lekkere gaatjes om te nemen. Iemand verzorgt, mooi en discreet. Ik kan deze nacht afspreken. Ontvangen of verplaatsen in nabije omgeving, buurgemeenten dus. Enkel als je deze nacht kan, niet na 03u en niet verder dan buurgemeenten.....42_bi&top_187_89_19*5 Wees duidelijk en concreet in je reactie...niet enkel...'ik wil wel' of 'zoek je nog?'  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btmpijper ontvang tops voor discrete neukbreurt
Hallo ben 50 gbbs 85m77 vindt pijpen lekker en laat me Goed nemen discreet clean en gespoeld. Kan ontvangen na middernacht. Wie zin om te komen.  

Btmpijper ontvang tops voor discrete neukbreurt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9